viernes, mayo 25, 2018

PROJECTE TRANSFORMA 5è B



ELS HOSPITALS



Desde la nova assignatura "transforma", els alumnes de 5è B hem triat els HOSPITALS, per fer el nostre projecte d’aprenentatge i servei. 

En el que sabem, el que volem saber i el que ens agradaria fer del projecte hem treballat moltes de les idees que després hem dut a la pràctica. Primer vam creure oportú conèixer l’hospital del nostre poble, l’hospital Sant Joan de Déu de Martorell. Ens vam posar en contacte amb la Begoña , responsable de i vam decidir anar-los a visitar i portar-los un regalet fet per nosaltres (ninot de neu i polseres), així que els 6 de març a la tarda els vam anar a veure. Va ser realment molt emotiu, els malalts estaven molt contents que nens com nosaltres els anessin a veure i els portessin un regal, per ells vam ser com una gota d’aigua freda i per nosaltres un servei que mai oblidarem. 




Després, ens feia molta il·lusió conèixer una mica l’obra social de Sant Joan de Déu de Sant Cugat, ja que és un hospital on molts de nosaltres hem anat alguna vegada de petits i ens han tractat molt i molt bé. Per això ens vam posar amb contacte amb l’Òscar Esquè, professor de l’escola i voluntari de l’obra social. Ell ens va donar tot de material perquè poguéssim fer una parada de venta de coses per l’obra social. Nosaltres vam fer uns fulletons publicitaris i un vídeo, promocionant la nostre venta i el passat dijous 17 de maig vam fer la nostre parada. Vam recollir uns 700 € i estem molt contents d’haver aportat el nostre granet de sorra a aquest obra tan important.








Ha estat un transforma que sempre recordarem!!!




Àlbum de fotos:


Col·laborant amb l'obra social Sant Joan de Déu

https://photos.app.goo.gl/hsrC9aXPG3PV2vPq2


Visita a l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell

https://photos.app.goo.gl/6ObtuyFrAmL48Xzm1

No hay comentarios: